SERVEREDE RETTER AUGUST & SEPTEMBER
Nedenstående retter serveres til selskaber på minimum 35 voksne gæster.
Er i færre så se det aktuelle ala cartekort.
Snacks vælg 2 stk. 110kr
Crustade m. varmrøget laks og rogn
Grillet surdejsvaffel, kyllingelevermousse, syltet grøn tomat og røget vesterhavsost
Grillet surdejsvaffel, cremefraiche, bagt kulmule og purløg
Ristet surdejsbrød, sortfodsskinke og tomat mayo
Kroketter m. Frilandgris og urte emulsion
Forretter
Rimmet kammusling
Dild puré, syltet glaskål, æbler og skummet muslingefløde
Saltet torsk med østers og peberrod
Friskost, marinerede agurker og ristet rugbrød
Dampet og røget laks
Laksesouffle m. Rejer, let røget laks, rogn og syltet glaskål og lun fiskesauce
Røget makrel
Små lune kartofler, sprøde kartofler, stikkelsbær og luftig rygeost
Gravad okseinderlår (kan også laves som tatar)
Blandet solmodne tomater, mayo på vesterhavsost og tørret tomat, basilikum og syltet grøn tomat
Dele forretter + 155kr
Kammusling carpaccio m. Æbler og østers
Tuntatar rørt med creme fraiche og urter
Saltet Laks, urtemayo, rogn, puffet vilde ris og sprøde salater
Gravad okseinderlår
Blandet solmodne tomater, mayo på vesterhavsost og tørret tomat, basilikum og syltet grøn tomat
Urte pesto
HOVEDRET
Oksefilet
Blomkåls pure, små stegte blomkål og brændte syltet løg.
Sauce med purløg og tørret kapers. Små kartofler vendt med smør og perille
Oksefilet
Cremet spinatpuré, grillede porrer og stegt palmekål.
Sauce med syltede sennepskorn og røget marv. Små kartofler vendt med smør og persille
Bagt helleflynder
Dild pure, stegt spinat, ristede hasselnødder og syltede skalotter
Luftig sauce hollandaise. Små kartofler vendt m. smør og dild
DESSERT
Mørk chokolademouse & hindbær
Hindbærsorbet, friske og tørret hindbær samt kakaotwill
Citron fromage & brombær
Brombærsorbet, friske brombær og sprød mandel-karamel
Mørk chokolade & solbær
Chokoladetærte med solbær og mørk chokoladesorbet
Ovenstående retter indgår i vores 8 timers selskabspakker Se mere her.
Der er altid et minimum på 35 voksne