Aftenmenu

Menu fra 27/2 til 30/3

Saltet kuller & creme fraiche, peberrod & glaskål
***
Brændt laks, rogn, cremet blomkål, æbler & bladselleri
***
Stegt kulmule, rygeost, spidskål & persille
eller
Svinebryst & selleri
***
Brunsviger & vanilleis med tonkabønne

4 retter 550kr

Saltet kuller & creme fraiche, peberrod & glaskål
***
Brændt laks, rogn, cremet blomkål, æbler & bladselleri
***
Tatar, jordskokker, ramsløg & sennep
***
Stegt kulmule, rygeost, spidskål & persille
eller
Svinebryst & selleri
***
Brunsviger & vanilleis med tonkabønne

5 retter 650kr

Ost inden desserten

Det er muligt at tilkøbe ost inden desserten 45kr/stk

Vinmenu

2 glas 210 // 4 glas 420kr // 5 glas 525kr

Menu fra 1/4 til 4/5

Saltet kuller, grillet agurk, ristet rugbrød & rygeost
***
Torsk, skaldyrsbisque, radiser & creme fraiche
***
Stegt helleflynder, glaskål & rosenkål
eller
Lammeculotte, aubergine, syltede & ristede løg
***
Rabarber, hvid chokolade og figenbladolie

4 retter 550kr

Saltet kuller, grillet agurk, ristet rugbrød & rygeost
***
Torsk, skaldyrsbisque, radiser & creme fraiche
***
Tatar, ramsløg & små nye løg
***
Stegt helleflynder, glaskål & rosenkål
eller
Lammeculotte, aubergine, syltede & ristede løg
***
Rabarber, hvid chokolade og figenbladolie

5 retter 650kr

Ost inden desserten

Det er muligt at tilkøbe ost inden desserten 45kr/stk

Vinmenu

2 glas 210 // 4 glas 420kr // 5 glas 525kr