SERVEREDE RETTER MAJ-JULI

Nedenstående retter serveres til selskaber på minimum 35 voksne gæster.
Er i færre så se det aktuelle ala cartekort.

I sammesætter selv jeres menu ud fra nedenstående retter.

SNACKS Tilkøb 2 stk. 110kr
Crustade med varmrøget laks & rogn
Grillet surdejsvaffel, kyllingelevermousse, syltet grøn tomat og røget vesterhavsost
Grillet surdejsvaffel, cremefraiche, bagt kulmule og purløg
Ristet surdejsbrød, sortfodsskinke og tomat mayo
Kroketter med frilandgris og urte emulsion

FORRETTER

Grillede hvide asparges med Rømø rejer (maj/juni)
Luftig hollandaise med røget smør, friterede kapers & sprøde salater

Rimmet kammusling
Dild pure, syltet glaskål med hyldeblomst, æbler & skummet muslingefløde

Saltet torsk med østers & peberrod
Friskost, marinerede agurker & ristet rugbrød

Gravad okseinderlår (kan også lave som Tatar)
Små nye kartofler, karsemayo, revet Havgus, puffet kartoffel & syltet sennep

Tilkøb deleforretter - serveres på fade ved bordet 155kr
Kammuslingcarpaccio med æbler & østers
Tuntatar rørt med creme fraiche & urter
Saltet laks, urtemayo, rogn, puffede vilde ris & sprøde salater
Gravad okseinderlår, solmodne tomater, mayo på vesterhavsost og tomat, basilikum & syltede grønne tomater - Urtepesto

HOVEDRETTER

Oksefilet med ærter
Ærte pure, nye danske ærter, grillede løg & brændte syltet løg
Sauce med skalotter og urter fra haven. Små nye kartofler med smør og purløg

Oksefilet med nye gulerødder
Cremet guldrodspure monteret med friskost,  små nye gulerødder med malt & syltede små løg
Sauce med nye løgtoppe og estragon. Små nye kartofler med smør og purløg

Bagt helleflynder
Grillede grønne asparges, spidskål med brunet smør, grønne jordbær og blanquetsauce
Små nye kartofler med dild og syltet sennep

DESSERTER

Jordbær med fløde (juni-juli)
Vanille pannacotta,  jordbær sorbet, friske jordbær & cacaotwill

Hvid chokolade & pocheret pære
Yoghurtsorbet med timian, figenbladolie & ristet mandel-caramelcruble

Mørk chokolade og solbær
Chokoladetærte med gemte solbær & mørk chokoladesorbet

BUFFET maj - juli

Det er muligt at få hovedretten som buffet i stedet for en serveret ret.
Buffet koster 150kr i tillæg til pakken.

Buffet sammensættes af 2 slags kød, 3 slags tilbehør samt kartofler.
Ekstra tilbehør 25kr Ekstra kød 50kr

KØD / FISK
Helstegt oksefilet med timian og hvidløg
Helstegt kalveculotte
Lammeryg fyldt m. persille og hvidløg (+30kr)
Braiserede grisekæber i tomatsauce
Grillet kyllingebryst med mozzarella og serrano
Hel side bagt laks med urter og sesam

BUFFETTILBEHØR
Hjertesalat vendt med syrnet creme fraiche, ristet rugbrød og revet havgus
Grillede gulerødder med creme fraiche og ristede græskarkerner
Ristet blomkål med estragon og hasselnødder
Bagte rødbeder med sesam og feta
Ristet knoldselleri, syltet sennep og persille
Perlebyg salat med stegte svampe og urter
Stegt kål med syltet løg og boghvede

KARTOFLER
Kartofler vendt med smør og urter
Små stegte kartofler

Ovenstående retter indgår i vores 8 timers selskabspakker Se mere her.

Der er altid et minimum på 35 voksne