Serverede retter oktober til februar

I sammesætter selv jeres menu ud fra nedenstående retter.

FORRETTER

Saltet kammusling og jordskokker
Jordskokkecreme, sprøde jordskokker og æbler
Jordskokke fløde med urteolie 

Saltet laks og rogn
Rygeost / marinerede agurker / ristet rugbrød / urter 

Ceviche af torsk
Syltede æbler, purløg, ristet boghvede og rå jordskokker
Sauce på ristet torskeskrog og urter

Gravad okseinderlår (kan også laves som tatar)
Svampemayo, tørrede svampe og stegte svampe samt grillede gemte sommeragurker

HOVEDRETTER

Oksefilet
Puré af bagte græskar, rehydrerede gulerødder, braiserede løg og sennep
Sauce med syltet løg og urter. Små kartofler vendt med smør og purløg 

Oksefilet
Glacerede skorzonerrødder, cremet pastinak, gemte porre med løvstikke og puffet kartoffel
Sauce med syltet løg og urter. Små kartofler vendt med smør og purløg 

Bagt Helleflynder med rødbeder
Rødbedepuré, syltede rødbeder og små glacerede rødbeder
Cremet fiskefumé på ristet helleflyder og høns. Små kartofler vendt med smør og dild 

DESSERTER

Vanille pannacotta og havtorn
Havtorn sorbet / syltet havtorn / bagte kakao “grene” 

Mørk chokolade og solbær
Mørk chokoladesorbet / chokoladetærte med gemte solbær 

Æbler og vanille
Bagt æblekompot med honning fra haven, cremet vanilleis, mazarin og hvid chokolade


BUFFET

Det er muligt at få hovedretten som buffet i stedet for en serveret ret. Buffet koster 150kr i tillæg til pakken.
Buffet sammensættes af 2 slags kød, 3 slags tilbehør samt kartofler. Ekstra tilbehør 25kr Ekstra kød 50kr 

KØD / FISK
Helstegt oksefilet med timian og hvidløg
Helstegt kalveculotte
Lammeryg fyldt m. persille og hvidløg (+30kr)
Braiserede grisekæber i tomatsauce
Grillet kyllingebryst med mozzarella og serrano
Hel side bagt laks med urter og sesam

BUFFETTILBEHØR SOMMERHALVÅR

Grillede hvide asparges med tørrede kapers og urter + 25kr (maj/juli)
Grillet grønne asparges med ristet boghvede  (maj/juli)
Sprød fennikelsalat med nybælgede ærter og persille (maj/juni/juli)
Bagte gulerødder med top, friskost creme og ristede græskarkerner
Caprese af solmodne tomater, frisk mozzarella og basilikum
Hjertesalat vendt med syrnet creme fraiche, ristet rugbrød og revet havgus
Marineret spidskål med ristet sesam og løvstikke
Agurker, yoghurt og mynte
Grillet squash, syltet sennep og purløg 

BUFFETTILBEHØR VINTERHALVÅR
Hjertesalat vendt med syrnet creme fraiche, ristet rugbrød og revet havgus
Grillede gulerødder med creme fraiche og ristede græskarkerner
Ristet blomkål med estragon og hasselnødder
Bagte rødbeder med sesam og feta
Ristet knoldselleri, syltet sennep og persille
Perlebyg salat med stegte svampe og urter
Stegt kål med syltet løg og boghvede

KARTOFLER
Kartofler vendt med smør og urter
Små stegte kartofler

KONTAKT OS
LØRDAGSFROKOST
SØNDAGSFROKOST
AFTENSELSKAB
Lokaler
Godt at vide