Serverede retter august til september

I sammesætter selv jeres menu ud fra nedenstående retter.

FORRETTER

Saltet kammusling
Syltet glaskål med hyldeblomst / creme fraiche / marinerede æblekugler / muslingefløde med double cream 

Saltet Laks og rogn
Rygeost / marinerede agurker / ristet rugbrød / urter 

Røget makrel
Stikkelsbær / kartofler / luftig rygeost / karse / ristet rugbrød 

Gravad okseinderlår (kan også laves som tatar)
Grillede grønne tomater / mayo på vesterhavsost og tørret tomat / basilikum / blandede friske tomater 

HOVEDRETTER

Oksefilet
Blomkålspure med brunet smør, små stegte blomkålsbuketter med tørret purløg og brændte syltet løg. Sauce med purløg og tørret kapers.
Små kartofler vendt med smør og persille 

Oksefilet
Små økologiske bagte porrer, stegt palmekål fra haven og syltet sennep
Sauce på grillede majskolber, syltet majs og vesterhavsost. Små kartofler med smør og persille 

Bagt helleflynder
Dildpuré, spinat, ristede hasselnødder og syltet tang
Luftig sauce hollandaise. Små kartofler vendt med smør og dild 

DESSERTER

Mørk chokolademousse og hindbær
Hindbærsorbet / friske hindbær / mørk chokoladecrumble 

Citronfromage og brombær
Brombærsorbet / friske brombær / brombær marengs 

Mørk chokolade og solbær
Mørk chokoladesorbet / chokoladetærte med gemte solbær 


BUFFET

Det er muligt at få hovedretten som buffet i stedet for en serveret ret. Buffet koster 150kr i tillæg til pakken.
Buffet sammensættes af 2 slags kød, 3 slags tilbehør samt kartofler. Ekstra tilbehør 25kr Ekstra kød 50kr 

KØD / FISK
Helstegt oksefilet med timian og hvidløg
Helstegt kalveculotte
Lammeryg fyldt m. persille og hvidløg (+30kr)
Braiserede grisekæber i tomatsauce
Grillet kyllingebryst med mozzarella og serrano
Hel side bagt laks med urter og sesam

BUFFETTILBEHØR SOMMERHALVÅR

Grillede hvide asparges med tørrede kapers og urter + 25kr (maj/juli)
Grillet grønne asparges med ristet boghvede  (maj/juli)
Sprød fennikelsalat med nybælgede ærter og persille (maj/juni/juli)
Bagte gulerødder med top, friskost creme og ristede græskarkerner
Caprese af solmodne tomater, frisk mozzarella og basilikum
Hjertesalat vendt med syrnet creme fraiche, ristet rugbrød og revet havgus
Marineret spidskål med ristet sesam og løvstikke
Agurker, yoghurt og mynte
Grillet squash, syltet sennep og purløg 

BUFFETTILBEHØR VINTERHALVÅR
Hjertesalat vendt med syrnet creme fraiche, ristet rugbrød og revet havgus
Grillede gulerødder med creme fraiche og ristede græskarkerner
Ristet blomkål med estragon og hasselnødder
Bagte rødbeder med sesam og feta
Ristet knoldselleri, syltet sennep og persille
Perlebyg salat med stegte svampe og urter
Stegt kål med syltet løg og boghvede

KARTOFLER
Kartofler vendt med smør og urter
Små stegte kartofler

KONTAKT OS
LØRDAGSFROKOST
SØNDAGSFROKOST
AFTENSELSKAB