Serverede retter august til september
I sammesætter selv jeres menu ud fra nedenstående retter.
FORRETTER
Saltet kammusling
Syltet glaskål med hyldeblomst / creme fraiche / marinerede æblekugler / muslingefløde med double cream
Saltet Laks og rogn
Rygeost / marinerede agurker / ristet rugbrød / urter
Røget makrel
Stikkelsbær / kartofler / luftig rygeost / karse / ristet rugbrød
Gravad okseinderlår (kan også laves som tatar)
Grillede grønne tomater / mayo på vesterhavsost og tørret tomat / basilikum / blandede friske tomater
HOVEDRETTER
Oksefilet
Blomkålspure med brunet smør, små stegte blomkålsbuketter med tørret purløg og brændte syltet løg. Sauce med purløg og tørret kapers.
Små kartofler vendt med smør og persille
Oksefilet
Små økologiske bagte porrer, stegt palmekål fra haven og syltet sennep
Sauce på grillede majskolber, syltet majs og vesterhavsost. Små kartofler med smør og persille
Bagt helleflynder
Dildpuré, spinat, ristede hasselnødder og syltet tang
Luftig sauce hollandaise. Små kartofler vendt med smør og dild
DESSERTER
Mørk chokolademousse og hindbær
Hindbærsorbet / friske hindbær / mørk chokoladecrumble
Citronfromage og brombær
Brombærsorbet / friske brombær / brombær marengs
Mørk chokolade og solbær
Mørk chokoladesorbet / chokoladetærte med gemte solbær
BUFFET
Det er muligt at få hovedretten som buffet i stedet for en serveret ret. Buffet koster 150kr i tillæg til pakken.
Buffet sammensættes af 2 slags kød, 3 slags tilbehør samt kartofler. Ekstra tilbehør 25kr Ekstra kød 50kr
KØD / FISK
Helstegt oksefilet med timian og hvidløg
Helstegt kalveculotte
Lammeryg fyldt m. persille og hvidløg (+30kr)
Braiserede grisekæber i tomatsauce
Grillet kyllingebryst med mozzarella og serrano
Hel side bagt laks med urter og sesam
BUFFETTILBEHØR SOMMERHALVÅR
Grillede hvide asparges med tørrede kapers og urter + 25kr (maj/juli)
Grillet grønne asparges med ristet boghvede (maj/juli)
Sprød fennikelsalat med nybælgede ærter og persille (maj/juni/juli)
Bagte gulerødder med top, friskost creme og ristede græskarkerner
Caprese af solmodne tomater, frisk mozzarella og basilikum
Hjertesalat vendt med syrnet creme fraiche, ristet rugbrød og revet havgus
Marineret spidskål med ristet sesam og løvstikke
Agurker, yoghurt og mynte
Grillet squash, syltet sennep og purløg
BUFFETTILBEHØR VINTERHALVÅR
Hjertesalat vendt med syrnet creme fraiche, ristet rugbrød og revet havgus
Grillede gulerødder med creme fraiche og ristede græskarkerner
Ristet blomkål med estragon og hasselnødder
Bagte rødbeder med sesam og feta
Ristet knoldselleri, syltet sennep og persille
Perlebyg salat med stegte svampe og urter
Stegt kål med syltet løg og boghvede
KARTOFLER
Kartofler vendt med smør og urter
Små stegte kartofler