Serverede retter maj-juli

I sammesætter selv jeres menu ud fra nedenstående retter.

FORRETTER

Grillede hvide asparges med Rømø rejer (maj/juni)
Luftig hollandaise med røget smør / friterede kapers 

Saltet laks og rogn

Rygeost / marinert agurker / ristet rugbrød / urter 

Rimmet kammusling
Dild pure / syltet glaskål med hyldeblomst / skummet muslingefløde 

Gravad okseinderlår (kan også lave som Tatar)
Små nye kartofler / Karsemayo / revet Havgus / puffet kartoffel / syltet sennep 

HOVEDRETTER

Oksefilet med ærter
Ærte pure / steget nye danske ærter / brændte syltet løg
Sauce med skalotter og urter fra haven. Små nye kartofler med smør og purløg 

Oksefilet med nye gulerødder
Cremet guldrodspure monteret med friskost / nye gulerødder med malt / syltet små løg
Sauce med nye løgtoppe og persille. Små nye kartofler med smør og purløg 

Bagt helleflynder
Grillede grønne asparges / spidskål med brunet smør / grønne jordbær og blanquetsauce
Små nye kartofler med dild og syltet sennep 

DESSERTER

Jordbær med fløde (juni-juli)
Vanille pannacotta / jordbær sorbet / solmodne jordbær / skovmærke / kakao og karamel 

Pære, hyldeblomst og vanille is
Langtidsbagt pære / hyldeblomst sirup 

Mørk chokolade og solbær
Mørk chokolade sorbet / chokolade tærte m. gemte solbær 


BUFFET

Det er muligt at få hovedretten som buffet i stedet for en serveret ret. Buffet koster 150kr i tillæg til pakken.
Buffet sammensættes af 2 slags kød, 3 slags tilbehør samt kartofler. Ekstra tilbehør 25kr Ekstra kød 50kr 

KØD / FISK
Helstegt oksefilet med timian og hvidløg
Helstegt kalveculotte
Lammeryg fyldt m. persille og hvidløg (+30kr)
Braiserede grisekæber i tomatsauce
Grillet kyllingebryst med mozzarella og serrano
Hel side bagt laks med urter og sesam

BUFFETTILBEHØR SOMMERHALVÅR

Grillede hvide asparges med tørrede kapers og urter + 25kr (maj/juli)
Grillet grønne asparges med ristet boghvede  (maj/juli)
Sprød fennikelsalat med nybælgede ærter og persille (maj/juni/juli)
Bagte gulerødder med top, friskost creme og ristede græskarkerner
Caprese af solmodne tomater, frisk mozzarella og basilikum
Hjertesalat vendt med syrnet creme fraiche, ristet rugbrød og revet havgus
Marineret spidskål med ristet sesam og løvstikke
Agurker, yoghurt og mynte
Grillet squash, syltet sennep og purløg 

BUFFETTILBEHØR VINTERHALVÅR
Hjertesalat vendt med syrnet creme fraiche, ristet rugbrød og revet havgus
Grillede gulerødder med creme fraiche og ristede græskarkerner
Ristet blomkål med estragon og hasselnødder
Bagte rødbeder med sesam og feta
Ristet knoldselleri, syltet sennep og persille
Perlebyg salat med stegte svampe og urter
Stegt kål med syltet løg og boghvede

KARTOFLER
Kartofler vendt med smør og urter
Små stegte kartofler

KONTAKT OS
LØRDAGSFROKOST
SØNDAGSFROKOST
AFTENSELSKAB