Serverede retter marts-april
I sammesætter selv jeres menu ud fra nedenstående retter.
FORRETTER
Stenbiderrogn
Creme fraiche / rødløg / tørret tang / grillet brød
Saltet Laks og rogn
Rygeost / marinert agurker / ristet rugbrød / urter
Gravad okseinderlår (kan også laves som tatar)
Persillemayo / ristet hasselnødder / revet havgus / grillet gemte agurker
HOVEDRETTER
Oksefilet med selleri og ramsløg
Pure af selleri og brunet smør / syltet selleri / glaceret langtidsbagte sellerier / ristet boghvede
Sauce med citrontimian og skalotter. Små kartofler vendt med smør og purløg
Oksefilet
Stegt kål, karamelliseret løg pure med æbler og sort hvidløg, grillet små nye løg. Saucen med estragon og kærnemælksvalle. Små kartofler vendt med smør og purløg
Bagt helleflynder
Persille pure / braissert fennelke / syltet skalotter
Skummet muslingefløde m, hakket blåmuslinger og purløg
Små kartofler vendt med dild og syltet sennep
DESSERTER
Citronfromage og hindbær
Hindbær sorbet / hibiskus granite / hindbær merengs
Mørk chokolade og solbær
Mørk chokolade sorbet / chokolade tærte med gemte solbær
Rarbarbar og hvid chokolade
Yoghurt sorbet med lavendel / rabarber kompot / hvid chokolade creme
BUFFET
Det er muligt at få hovedretten som buffet i stedet for en serveret ret. Buffet koster 150kr i tillæg til pakken.
Buffet sammensættes af 2 slags kød, 3 slags tilbehør samt kartofler. Ekstra tilbehør 25kr Ekstra kød 50kr
KØD / FISK
Helstegt oksefilet med timian og hvidløg
Helstegt kalveculotte
Lammeryg fyldt m. persille og hvidløg (+30kr)
Braiserede grisekæber i tomatsauce
Grillet kyllingebryst med mozzarella og serrano
Hel side bagt laks med urter og sesam
BUFFETTILBEHØR SOMMERHALVÅR
Grillede hvide asparges med tørrede kapers og urter + 25kr (maj/juli)
Grillet grønne asparges med ristet boghvede (maj/juli)
Sprød fennikelsalat med nybælgede ærter og persille (maj/juni/juli)
Bagte gulerødder med top, friskost creme og ristede græskarkerner
Caprese af solmodne tomater, frisk mozzarella og basilikum
Hjertesalat vendt med syrnet creme fraiche, ristet rugbrød og revet havgus
Marineret spidskål med ristet sesam og løvstikke
Agurker, yoghurt og mynte
Grillet squash, syltet sennep og purløg
BUFFETTILBEHØR VINTERHALVÅR
Hjertesalat vendt med syrnet creme fraiche, ristet rugbrød og revet havgus
Grillede gulerødder med creme fraiche og ristede græskarkerner
Ristet blomkål med estragon og hasselnødder
Bagte rødbeder med sesam og feta
Ristet knoldselleri, syltet sennep og persille
Perlebyg salat med stegte svampe og urter
Stegt kål med syltet løg og boghvede
KARTOFLER
Kartofler vendt med smør og urter
Små stegte kartofler