Vi har sammensat en vinmenu men en række helt fantastiske vine til årets nytårsmenu.
Du bestiller vinene sammen med maden.
Velkomst: Champagne, Louis Roederer, Collection 244
Fantastisk champagne med masser af friskhed og finesse. Sammensat af 41% Chardonnay, 33% Pinot Noir og 26% Pinot Meunier.
450kr
Saltet torst: Weingut Geils, Riesling, Rheinhessen
Tør, sprød riesling med dejlig mineralitet.
110kr
Laks: Philippe Bouzereau, Cote d´or
Flot, lysgylden farve, og duften er meget aromatisk og generøs med lækre, frugtrige nuancer af hvide ferskner, abrikos og vilde blomster. I smagen har vinen en god fedme og mineralitet. 235kr
Okse: Paul Jaboulet Ainé, Crozes Hermitage, Les Jalets
Flot Syrah med en umiddelbar, aromatisk og frugtrig stil. I duften, meget elegant og med krydrede toner i slutningen. Noner af mørke kirsebær og engelsk lakrids.
220kr
Dessert: Dourthe, Sauterne, Grand Terroirs
Komplekse toner af syltede frugter, akacie og honning i både duft og smag. Perfekt afrundet, med god velour og intens frugt og samtidig meget kødfuld. Den slutter frisk og delikat.
190kr
Bobler til Kransekage: Cuvée Demi-Sec, Jean Vesselle, Champagne
Champagne Demi Sec fra Jean Vesselle er lavet på 80% Pinot Noir og 20% Chardonnay, som stammer fra ca. 30-40 år gamle vinstokke. På trods af dens høj frugtsødme, har Champagne Demi Sec også en god struktur og friskhed. I duften finder man toner af tørrede figner, abrikoser og honning. Klassisk sødmefyldt champagne til når rådhusklokkerne slår 12.
350kr
BESTILLING
Ønsker i at hente vinmenu sammen med maden så bestil vinene sammen med maden.
Ønsker i at tilføje vinbestilling til eksistrende ordre så send en mail til mail@vigen.dk – husk at oplys ordrenummer