Menu fra 9/1 til 23/2

Saltet kammusling, selleri, peberrod & muslingebullion
***
Grillet kartoffelpandekage, oksehaler & løg
***
Stegt helleflynder, porre, cremet blomkål & hummerhollandaise
eller
Confiteret svinebryst, butternutsquash & gulerødder
***
Pære, yoghurtsorbet, mandel-karamel & figenbladolie

4 retter 550kr

Saltet kammusling, selleri, peberrod & muslingebullion
***
Oksetater, skorzornerrod & svampe
***
Grillet kartoffelpandekage, oksehaler & løg
***
Stegt helleflynder, porre, cremet blomkål & hummerhollandaise
eller
Confiteret svinebryst, butternutsquash & gulerødder
***
Pære, yoghurtsorbet, mandel-karamel & figenbladolie

5 retter 650kr

Ost inden desserten

Det er muligt at tilkøbe ost inden desserten 45kr/stk

Vinmenu

2 glas 210kr // 4 glas 420kr // 5 glas 525kr

RESERVER
VINKORT