FROKOSTBUFFET
I vores frokostpakker indgår en af 2 følgende buffeter:
FROKOSTBUFFET
Første omgang serveret til deling ved bordet, anden omgang som fælles buffet og tærten ligeledes som fælles sammen med kaffen.
1 servering:
Saltet torsk
Persille mayo / ristet mandler / sprød salat
Bagt laks med lavendelBBQ og urte creme fraiche
Ristet sesam / blandede urter
Marinerede salater
———
2 servering
Stegt kalveculotte med timian og hvidløg
Braiseret udbenet kyllingelår
2 x salater efter årstiden bestemt af køkkenet
1 x kartoffel bestemt at køkkenet
———
3 servering
Tærten
Mazarin / hvid chokolade / fyld efter sæsonen
DANSK FROKOST
Første 2 serveringer som delefade på bordet. Fælles kaffe og kage buffet
1 servering
Karrysild med æbler og løg
Friteret rødtunge med kålremoulade og grillet citron
Æg og rejer med syltet grønne tomater og urtemayo
2 servering
Hønsesalat med stegte svampe, æbler og urter
Roastbeef
Ristede løg, sylt og peberrod
Svinemørbrad af glad gris
Svampe ala creme og surt
3 servering
Vigens frugttærte
Mazarin, hvid chokoladecreme og fyld efter sæsonen
Serveres sammen med kaffen